Vers appelsap, vers sinaasappelsap en andere verse vruchtensappen. Vandaag geperst. Vandaag geleverd.

   

Welkom op sapexpress.nl*. Sapexpress produceert en bezorgt levend sap d.w.z. dagvers geperste vruchtensappen voor horeca en grootverbruik. Wij gebruiken voor iedere vrucht een andere, lees: de optimale manier om het sap met behoud van de essentie van het fruit uit de vrucht en in een fles te krijgen en we gebruiken daarvoor uitsluitend vers fruit. Ons sap is iets duurder dan het sap dat u via uw groothandel kunt kopen maar is dan wel echt vers en niet kunstmatig langer houdbaar gemaakt.

  • Echt versproduct.

  • Dagelijks bezorgen.

  • Puur fruit in een fles.

  • Geen afval in uw bedrijf.

  • Laag prijsniveau.

  • Ambachtelijke kleinschalige productie.

Vers appelsap of sinaasappelsap / jus d'orange kan op verschillende manieren worden verkregen. Er zijn bedrijven die industrieel vers geperst sap leveren. Hoewel deze soort van "vers" sap stukken beter is dan sap uit een fles of pak, kan deze sap niet worden vergeleken met vers geperst appelsap of sinaasappelsap dat dagvers wordt gemaakt.

2 literfles vers geperst sinaasappelsap voor slechts 6,50.

vers appelsap, vers sinaasappelsap en andere verse vruchtensappen. Bereid met het volledige behoud van alles wat de vrucht te bieden heeft.

   

Wij bezorgen vers appelsap, vers sinaasappelsap en andere verse vruchtensappen met een een minimum van 15,00 per levering in Amsterdam, Amstelveen, Badhoevedorp, Haarlem, Halfweg, Hoofddorp, Lijnden, Schiphol, Zandvoort en Zwanenburg. Onze troef is het leveren van een echt dagvers product. Wij persen fruit, vullen een fles en bezorgen aansluitend bij u. Zo zet u uw gasten het beste voor wat de vrucht te bieden heeft. Onze sappen zijn verpakt in flessen van 0.25, 0.5, 1 of 2 liter. Wij bezorgen met eigen vervoer. Wij leveren voor een prijs waar u zelf onmogelijk voor kunt persen in een kwaliteit die niet onder doet voor het product wat u zelf zou willen maken.

*sapexpress.nl is een onderdeel van broodjesexpress.nl.

Vers appelsap gemaakt van verse seizoensappel 1/4 liter 1,45.
1 liter 3,50.