Waarom sapexpress.nl?    

De beste reden is om met ons in zee te gaan is dat u prijs stelt op een echt 'levend' versproduct. Dat u uw klanten het beste wilt voorzetten. Bij u bezorgd op de dag van produceren. Een product waar u trots op zou zijn als u het zelf zou hebben gemaakt. U treft in ons een leverancier die u dit levert voor een prijs waar u zelf onmogelijk voor kunt persen. Ik denk zelfs voor een lagere prijs dan u nu betaald. Door ons sap in te kopen bent u, als u nu zelf perst, in een keer van een hoop afval verlost. Wij zijn een leverancier die, omdat hij bij u om de hoek zit, ook eens flexibel kan zijn op de momenten dat u eens een keer omhoog zit.

Ons bedrijf broodjesexpress.nl verkoopt net als uw bedrijf al jaren verse jus d'orange. Wij hebben dit lange tijd afgenomen bij een  grote leverancier vlak bij ons om de hoek. We zaten er zo dichtbij dat we het er dagelijks zelf ophaalden. Dagvers, zo van de band. Op een gegeven moment werd het bedrijf verkocht  en ging de hele bedrijfsvoering op de schop. Ophalen mocht niet meer. Voortaan werd het gebracht. Men reed het eerst naar een opslag in een andere plaats en bracht het dan weer terug naar Zwanenburg bij ons. Het Sap was toen niet langer dagvers maar een dag oud maar gelukkig wel nog steeds lekker. Helaas ging het sap van een dag naar twee en uiteindelijk naar levering op vier dagen vanaf productiedatum. Het was niet vers meer. Het rook niet vers en smaakte niet vers. Prima voor in de supermarkt maar niet voor ons en vast ook niet voor u. Tegelijkertijd wilde de leverancier van al zijn kleinere klanten af en dwong ze via een tussenhandelaar te bestellen. Om dit mogelijk te maken gaf men het product gewoon 9 dagen datum.

Via de tussenhandel betekende in ieder geval nog een dag langer onderweg van productie naar ons en op dat moment zijn wij voor onszelf gaan persen. Dat hadden we al jaren eerder moeten doen. Door echt verse jus d'orange te verkopen schoot de omzet omhoog. Wij verkochten in 2008 100% meer dan in 2007 terwijl de omzet 'slechts' 40% toenam. Inmiddels persen we niet meer uitsluitend voor ons zelf maar ook voor u.

*sapexpress.nl is een initiatief van broodjesexpress.nl.

 

6 dagen per week vers.    

Jus d'orange is geen melk. Melk blijft zolang het voor de tht datum wordt geconsumeerd lekker. Een sinasappel, of om het even welke andere vrucht, moet  na het persen zo snel mogelijk geconsumeerd worden. Natuurlijk blijft het sap na het persen nog zeker 3 dagen goed drinkbaar maar daarna moet het toch echt op zijn. Vruchtensap blijft goed zolang het in de vrucht zit. Haal je het eruit dan begint ogenblikkelijk het bederf. Er zijn allerhande manieren om het bederf uit te stellen. Helaas maken deze het sap 'dood'. Door de micro-organismen te doden blijft het sap weliswaar langer houdbaar maar verliest het ook een groot deel van zijn lekkere smaak.

We leveren u, op de zondag na, iedere dag vers aan dus waarom niet gewoon iedere dag bestellen? We bezorgen in Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Halfweg, hoofddorp, Lijnden, Schiphol, Zwanenburg en Zandvoort zonder bijkomende kosten. We leveren in overleg tussen 06:00 en 15:00 bij u af.

Er is maar een manier om een echt goed product te leveren en dat is om niet al te groot te worden. Dat is onze filosofie al 20 jaar.